Vol 12 Nr. 3-4 (2013): Mat og måltider
Nyeste
Arkiv
Medlemskap
Om
Forfatterinstruks
Tidsskriftet
Redaksjon
Erklæring om personvern
Kontakt
Søk
Logg inn
Logg inn
Vol 12 Nr. 3-4 (2013)
Publisert februar 26, 2013
Mat og måltider
I dette nummeret av TfK innleder vi en serie korte artikler om nylig avlagte PhD-grader, der kandidatene selv presenterer sine avhandlinger. Først ute er Anne-Sophie Hjemdahl og Guro Flinterud. Andre vil følge i senere numre.
Redaksjonelt
Bjarne Rogan
Mat og måltider
PDF
Artikler
Jan Raa
Kunnskap om tradisjonellt kosthold
PDF
Dag O. Hessen
Hva skal vi spise?
PDF
Ole Georg Moseng
"... et meget sundt land ...". Noen klassiske teorier om fortidas helseforhold og ernæring
PDF
Runar Døving
Kunnskap om tradisjonelt kosthold
PDF
Jan Raa
En kommentar til kommentarene fra Dag O. Hessen, Ole Georg Moseng og Runar Døving
PDF
Ulrika Torell
När sockret blev vardagsmat
PDF
Caroline Nyvang
I den gode smags tjeneste
PDF
Knut Stene-Johansen
Det litterære måltid
PDF
Laila Grastvedt
Kokebokhuset på Hamar
PDF
Presentasjon dr.avhandlinger
Anne-Sofie Hjemdahl
PhD-avhandlinger i kulturhistorie
PDF
Guro Flinterud
PhD-avhandlinger i kulturhistorie
PDF
Bokmeldinger
Rannveig Svendby
Tove Ingebjørg Fjell 2013. Den usynliggjorte volden. Om menn som utsettes for partnervold fra kvinner.
PDF
Anders Gustavsson
Hallvard Fossheim og Helene Ingierd (red.) 2013. Forskeres taushetsplikt og meldeplikt.
PDF
×
Brukernavn
*
Obligatorisk
Passord
*
Obligatorisk
Har du glemt passordet?
Husk brukernavn og passord
Logg inn