Michael P. Barnes: "Runes. A Handbook"
PDF

Hvordan referere

Seim, K. F. (2013). Michael P. Barnes: "Runes. A Handbook". Maal Og Minne, 105(1). Hentet fra https://ojs.novus.no/index.php/MOM/article/view/239

Sammendrag

Michael P. Barnes er professor emeritus fra University College London i det som heter Scandinavian Studies. Han har forsket og publisert innenfor flere områder av Scandinavian Studies. Når det gjelder runer, har han blant annet (aleine eller sammen med andre forskere) stått for vitenskapelige utgaver av de skandinaviske runeinnskriftene i henholdsvis Maeshowe på Orknøyene (1994), i Dublin (1997, sammen med Jan Ragnar Hagland og Ray I. Page) og i Storbritannia (2006, sammen med Ray I. Page). Runes. A Handbook er ifølge forordet basert delvis på kurs han har holdt i runologi ved University College London, og hensikten med boka, fortsatt ifølge forordet, har vært å lage en introduksjon så omfattende som mulig for både studenter og interesserte legfolk.
PDF

Forfattere beholder opphavsretten og gir tidsskriftet rett til første publisering av arbeidet. En Creative Commons-lisens (CC BY-SA 4.0)  gir samtidig andre rett til å dele arbeidet med henvisning til arbeidets forfatter og at det først ble publisert i dette tidsskriftet.