Den tapte middelalder? Middelalderens sentrale landbebyggelse
PDF

Hvordan referere

Molaug, Petter B. 2010. «Den Tapte Middelalder? Middelalderens Sentrale Landbebyggelse». Collegium Medievale 23 (november). Oslo, Norge. https://ojs.novus.no/index.php/CM/article/view/135.

Sammendrag

Varia er en bokserie som i 2010 feirer 30 år siden første utgivelse. Utstyret er enkelt, A4-format, heftet, med teksten er satt i to spalter og grei og oversiktlig layout. Innhold og layout er laget ved KHM (Kulturhistorisk museum ved Universitetet i Oslo). Papirkvaliteten er god og tillater greie farvefotos. Bøkene er trykket i Reprosentralen ved Universitetet i Oslo. Redaktør for serien er Karl Kallhovd. De fleste numrene er rapporter fra større arkeologiske prosjekter, men det er også rapporter fra fagkonferanser og numre med spesifikke kulturhistoriske temaer. Varia nr. 71 er av de to siste kategoriene.
PDF
Forfattere beholder opphavsretten og gir tidsskriftet rett til første publisering av arbeidet. En Creative Commons-lisens (CC BY-SA 4.0) gir samtidig andre rett til å dele arbeidet med henvisning til arbeidets forfatter og at det først ble publisert i dette tidsskriftet.