Liv Emma Thorsen, Karen A. Rader og Adam Dodd (red.) 2013. Animals on Display: The Creaturely in Museums, Zoos, and Natural History - Maurstad, Anita (Tidsskrift for kulturforskning, 2014)
Animals on Display. The Creaturely in Museums, Zoos, and Natural History setter lys på et viktig tema som framstilling av dyr i kultur- og naturhistorie. ArtikkelÂsamÂlingen er fundert i et internasjonalt og flerfaglig forskningsprosjekt ved UniversiÂtetet i Oslo: 'Dyr som ting og dyr som tegn'. Forfatterne til de 9 kapitlene representerer ulike kunnskapsområder. SpennÂvidden er stor, noe som illustreres ved at fag som ornitologi, museologi og kulturhistorie finner plass sammen. Det er egen forskning fra ulike posisjoner ved museer og universiteter som presenteres. Artiklene er ulike, men svarer til hovedintensjonene, som redegjort for i innledningen.