Inge Christiansen 2013. Konfirmation og konfirmationsstøj - Hjemdahl, Anne-Sofie (Tidsskrift for kulturforskning, 2014)
Ved å etablere kunnskap om de rituelle klærne vil Køge museum bidra til dansk drakthistorie. I 2008 utga etnolog og museumsinspektør Inge Christiansen en bok om dåpsdrakter og dåpstradisjoner, mens han i 2013 utga boka Konfirmation og konfirmationstøj. Ved museet planlegges ytterligere to bøker om bryllupsklær og begravelsesklær.