Nordiske blikk på norsk faghistorie - Rogan, Bjarne; Hellspong, Mats; Vasström, Anette; Metsänkylä, Antti; Joensen, Joán Pauli (Tidsskrift for kulturforskning, 2014)
Boken Etnologi og folkloristikk. En fagkritisk biografi om norsk kulturhistorie (Oslo, 2013) er anmeldt - eller under anmeldelse - i flere fagtidsskrifter. TfK har ikke bestilt noen anmeldelse i vanlig forstand av boken. Derimot har vi bedt et panel av nordiske forskere om å lese boken med 'nasjonale' øyne, i den hensikt å få den bredt belyst i et nordisk perspektiv.