Forskaren och forskningsprocessen - Gustavsson, Anders (Tidsskrift for kulturforskning, 2012)
Kerstin Gunnemark (red.) 2011. Etno-grafiska hållplatser. Om metodprocesser och reflexivitet. Lund, Studentlitteratur. 270 sider.