Norsk likestillingshistorie 1814-2013. - Blazevic, Dunja (Tidsskrift for kulturforskning, 2013)
Boken Norsk likestillingshistorie 1814-Â€Â“2013 er skrevet av Hilde Danielsen (kulturviter, Rokkansenteret Uni research), Eirinn Larsen (historiker, Institutt for innovasjon og økonomisk organisering, Handelshøyskolen BI) og Ingeborg W. Owesen (filosof, Senter for tverrvitenskapelig kjønnsforskning, Universitetet i Oslo) på bestilling av Barne-, inkluderings- og likestillingsdepartementet i anledning hundreårsjubileet for innføringen av allmenn stemmerett for kvinner.