Redaksjonelt - Fjell, Tove Ingeborg; Selberg, Torunn (Tidsskrift for kulturforskning, 2007)
Oslo-redaksjonen har levert sitt foreløpig siste nummer av Tidsskrift for kulturforskning, og en ny redaksjon i Bergen har tatt over tafettpinnen. En stor takk til Oslo-miljøet og spesielt til Inger Johanne Lyngø og Anne Melgård, hhv. avtroppende redaktør og redaksjonssekretær.