Bente Gullveig Alver, Tove Ingebjørg Fjell & Ørjar Øyen (red.) 2007. Research Ethics in Studies of Culture and Social Life. - Holst, Cathrine (Tidsskrift for kulturforskning, 2008)
Jeg har undervist i forskningsetikk på samfunnsvitenskapelig fakultet. Merkverdig nok, tatt i betraktning hvor "i tiden" etikk tross alt er, har det vært vanskelig å finne ny, relevant litteratur å henvise til. Research Ethics in Studies of Culture and Social Life, redigert av Bente Gullveig Alver, Tove Ingebjørg Fjell og Ørjar Øyen, er i så måte en velkommen publikasjon.