Redaksjonelt - Fjell, Tove Ingebjørg (Tidsskrift for kulturforskning, 2010)
Årets siste nummer er et temanummer om nye kulturstudier. Artiklene er skrevet med utgangspunkt i forelesninger som ble holdt på 10-års jubileet for den tverrfaglige hovedfags-/mastergradsutdanningen ved Høgskolen i Telemark i oktober 2009. Typisk for Norge var at de nye kulturstudiene ble etablert ved de nye distriktshøgskolene, og først ute var en i Telemark.