Redaksjonelt - Fjell, Tove Ingebjørg (Tidsskrift for kulturforskning, 2007)
Den første årgangen fra bergensredaksjonen er nå klar. Redaksjonen takker årets artikkelforfattere for flotte bidrag og de mange konsulentene, alle nevnt bakerst i dette nummeret, for konstruktive kommentarer og innspill til artiklene. Ã¢Â€Â‚Ã¢Â€Â‚Ã¢Â€Â‚Nummerets forside viser et bilde fra utstillingen Miss Landmine 2007 som ble vist på Lepramuseet i Bergen tidligere i år. Under headingen "Kuratoren har ordet", reflekterer utstillingsleder Sigurd Sandmo over denne utstillingen og hvilke bølger den skapte, både før og etter åpningen.