Svar på utstillingsanmeldelse av Våre hellige rom - Bettum, Anders (Tidsskrift for kulturforskning, 2009)
I Tidsskrift for kulturforskning nr. 2, 2008 ble utstillingen Våre hellige rom ved Oslo Museum anmeldt av religionsforsker Berit Thorbjørnsrud. Thorbjørnsruds grundige anmeldelse inneholder en innsiktsfull analyse av religionens status i den norske samfunnsdebatten, hvor det "mer enn antydes at religiøse mennesker bør forlate middelalderen og akseptere at de lever i det 21. århundre".