Redaksjonelt - Fjell, Tove Ingebjørg (Tidsskrift for kulturforskning, 2009)
Finanskrisen er over oss, men det finnes likevel noen lyspunkt: et flott vintervær, et nylig avholdt fagseminar på Lillehammer med tankevekkende og gode fordrag, og årets første nummer av tidsskriftet.