Ragnhild Bleken Rusten 2002. Folkedrakt og bymote i Gudbrandsdalen 1650-1940 - Haugen, Bjørn Sverre Hol (Tidsskrift for kulturforskning, 2003)
Det fyrste ein ser ved ei bok av denne typen, er utsjånaden. Denne boka har ein tiltalande utsjånad: oversiktleg og ryddig, med gjennomgåande god biletkvalitet. Format, papirkvalitet og omslag er også bra. Fyrsteinntrykket er støtt viktig, og særleg når emnet for boka er noe så visuelt som klede.