Astri Riddervold 1925-2019 - Jensen, Inger; Lyngø, Inger Johanne (Tidsskrift for kulturforskning, 2020)
Etnolog og forfatter Astri Riddervold døde 17. mars 2019, 93 år gammel. Astri var blant landets ledende forskere innen tradiÂsjonsmat, har satt dype spor som foreleser og formidler, og har inspirert mange over det ganske land.