Ingar Kaldal 2016. Minner som prosesser - i sosial- og kulturhistorie - Hauan, Marit Anne (Tidsskrift for kulturforskning, 2020)
På 189 sider, mellom permer preget av høstlige farger og dødt løv på tørre greiner, leverer Ingar Kaldal en form for grunnbok om minner. Boka, som er totalt fri for illustraÂsjoner, har syv sider litteraturliste og tre sider med stikkord. Tittelen Minner som prosesser - i sosial og kulturhistorie gir tydelig retning. Minner er prosesser. Og boka redegjør for forskning og forskningshistorie knyttet til minner, og også om innsamling og bruk av minner.