Søren Christensen, Tine Damsholt, Astrid P. Jespersen, Signe Mellemgaard og Marie Sandberg 2017. Kultur som praksis. Etnologiske perspektiver på individualitet og fællesskap, kultur og historie - Meland, Ingmar (Tidsskrift for kulturforskning, 2019)
Boka har i alt fem kapittel, forfatta av fire etnologar frå Københavns Universitet og ein idéhistorikar frå Aarhus (Christensen). Problemsituasjonen og formålet med boka gjer innleiinga greie for. Det blir gjort med utgangspunkt i snakket "om en ny samfundsepoke kaldet det 'postfaktuelle samfund'", som "knytter an til et opgør med magteliten, ekspetvældet og en generel mistro til kendsgerninger, herunder især videnskapelige" (s. 7), og dei problema som knyter seg til ulike former for konstruktivisme.