Karin Salomonsson (red.) 2018. Mitt och ditt. Etnologiska perspektiv på ägandets kulturella betydelse - Rogan, Bjarne (Tidsskrift for kulturforskning, 2019)
En blodfersk bok om materialitet av svenske etnologer skaper forventninger. HovedÂredaktør Karin Salomonsson har skrevet innledningen til antologien, der hun preÂsenterer bokens målsetting om å studere hvordan hverdagslivets mer eller mindre ureflekterte handlinger kan synliggjøre sosiale og kulturelle forpliktelser, maktordninger, følelser, krav og privilegier omkring eierskap, eiendeler og fordeling.