Redaksjonelt - Kverndokk, Kyrre (Tidsskrift for kulturforskning, 2018)
Et av de privilegiene som følger med arbeidet som tidsskriftredaktør er å få nye forskningsbidrag tilsendt på epost. Slik kan jeg lese nye forskingsarbeider før alle andre, og få et innblikk i forskningsfronten så å si i det den blir skapt. Artiklene i dette åpne nummeret av Tidsskrift for kulturforskning viser hvor variert dagens kulturforskning er - både når det gjelder temaer og perspekÂtiver.