Inger Christiansen 1937-2017 - Kverndokk, Kyrre (Tidsskrift for kulturforskning, 2018)
Inger Christiansen døde 1. mars 2017. Hun ble 79 år gammel. Med Ingers bortgang har norsk folkloristikk mistet en sentral skikkelse.