Redaksjonelt - Kverndokk, Kyrre; Pedersen, Marianne Holm (Tidsskrift for kulturforskning, 2016)
I 2016 har Tidsskrift for kulturforskning skiftet redaksjon. Fra og med dette numeret har redaksjonen hovedsete i Bergen. Vårt første nummer har magi i hverdagen som tema, og Marianne Holm Pedersen ved Dansk Folkemindesamling ved Det Konge -lige Bibliotek er temaredaktør.