Bokmeldinger - Gjerløff, Anne Katrine; Palmenfelt, Ulf; Kjus, Audun; Axelsson, Bodil; Kjesrud, Karoline (Tidsskrift for kulturforskning, 2015)
Gorillaer hænger ikke på træerne Liv Emma Thorsen 2014. Elephants are not Picked From Trees. Animal Biographies in Gothenburg Natural History Museum. Â  Esborg, Line og Dirk Johannsen (red.) 2014. "en vild endevending av al virkelig-het". Norsk Folkeminnesamling i hundre år. Â  M.B. Landstad: Sagn. Med innledning og kommentarer av Ørnulf Hodne. M.B. Landstad Skrifter b. 1 Â  Olsrud, Janne Werner og Christine Snekkenes (red.) 2014. Museologer på museum. Fra kunnskap til undring. Oslo Â  Eldar Heide og Karen Bek-Pedersen (red.) 2014. New Focus on Retrospective Methods. Resuming methodological discussions. Case studies from Northern Europe.