Redaksjonelt - Rogan, Bjarne (Tidsskrift for kulturforskning, 2013)
Nr. 2/2013 av Tidsskrift for kulturforskning byr på varia, i ordets beste forstand - om jubileumsutstillingen anno 1914 og bestrebelsene på å skape et nasjonalt og sosialt felleskap, om tingenes, tekstenes og kunstens makt og påvirkningskraft, og om øyfolks tanker om identitet, selvforståelse og klassifisering. Og dertil et godt uvalg av bokmeldinger.