Redaksjonelt - Fjell, Tove Ingebjørg (Tidsskrift for kulturforskning, 2008)
Sommeren er på hell, men ingen grunn til å klage av den grunn. For her foreligger nemlig årets andre tidsskriftsnummer med spennende innspill fra ulike deler av faget!