Anne Mostue og Ann Helene Bolstad Skjelbred (red.) 2006. Kunnskapssamtaler. - Marander-Eklund, Lena (Tidsskrift for kulturforskning, 2007)
Titt som tätt kommer brev i posten från Norsk etnologisk gransking (NEG) med aktuella frågelistor. ÃƒÂ„mnena har under årens lopp varit högst varierande och synnerligen spännande. Boken Kunnskapssamtaler kan ses som en festskrift till NEG på dess 60-årsdag. I den diskuteras för- och nackdelarna med dokumentation med i främsta hand just frågelistor som NEG specialiserat sig på. Boken är relativt liten till sin utformning, den består av fem artiklar, men ger ändå ett gediget intryck.