Tone Hellesund 2008. Identitet på liv og død. Marginalitet, homoseksualitet og selvmord. - Walton, Stephen J. (Tidsskrift for kulturforskning, 2009)
Tone Hellesund er forskar ved Rokkansenteret og Universitetet i Bergen, der ho i ei årrekkje har arbeidt med sosiale kontruksjonar av intimitet og seksualitet. Med Intimitet på liv og død. Marginalitet, homoseksualitet og selvmord har ho no skrive noko nær ei perfekt fagbok.