Redaksjonelt - Lyngø, Inger Johanne (Tidsskrift for kulturforskning, 2003)
Dette nummeret av Tidsskrift for kulturforskning handler først og fremst om eventyr, prinsesser og kongelige brylluper. Hvordan skapes en prinsesse? Det kan innebære å bygge bro mellom motsetninger, mellom folkelighet og kongelighet og mellom tradisjonelle forestillinger og den moderne tidens realiteter.