Redaksjonelt - Rogan, Bjarne (Tidsskrift for kulturforskning, 2014)
Med dette nummeret runder vi av 2014-årgangen av Tidsskrift for kulturforskning (TfK). Vi beklager en noe forsinket utgivelse i løpet av året, med et dobbeltnummer i juni og to enkeltnumre i henholdsvis desember og januar (2015). Resultatet er likevel en ’normalårgang’ med hensyn til omfang.