Bokanmeldelser - Amundsen, Arne Bugge; Gustavsson, Anders (Tidsskrift for kulturforskning, 2024)
Gina Dahl 2023. Prestene forteller. Kirkeliv i Norge 1750–1850. Anmeldt av Arne Bugge Amundsen, UiO. Katarina Ek-Nilsson, Birgitta Meurling, Marianne Liljequist, Annika Nordström 2023. Min mormor. Kvinnoliv i en annan tid. Anmeldt av Anders Gustavsson, IKOS .