Redaksjonelt - Esborg, Line (Tidsskrift for kulturforskning, 2021)
Snart er pandemiens år to over. Idet årets siste nummer av Tidsskrift for Kulturforskning går i trykken, ser vi forventningsfullt fremover mot nye eventyr. I 2022 har vi hele to temanumre å glede oss til. Gjesteredaktør Kyrre Kverndokk UiB og Anne Eriksen UiO står for det første nummeret med temaet genre. Stedsansen er tittel og tema for det andre nummeret i 2022, hvor hhv. Karen Lykke Syse SUM, UiO og Finn Arne Jørgensen & Marie-Theres Fojuth Universitetet i Stavanger utgjør gjesteredaksjonen.