En fortids- og fremtidsslam til folkloristen som kom ned fra fjellet - Døving, Cora Alexa (Tidsskrift for kulturforskning, 2021)
Å - jeg vet en seter, Spekket med herligheter, Folkloristiske ektheter, Der ingen skulle tru at nokon kunne bu All you motherfuckers. Fuck you too: For Tupac Shakur Er også kultur!