Redaksjonelt - Esborg, Line (Tidsskrift for kulturforskning, 2020)
Med dette nummeret av Tidsskrift for kulturforskning trer en ny redaksjon frem, beÂstående av fem dedikerte kulturhistorikere med base i Oslo. Vi benytter anledningen til å takke Bergens-redaksjonen ved Kyrre Kverndokk for mange års innsats. â€‚â€‚â€‚ Den nye redaksjonen består av redaksjonsmedlemmene Audun Kjus, kulturhistoriker og førstekonservator ved NEG, Stiftelsen Norsk Folkemuseum; Ane Ohrvik, førsteamanuensis i kulturhistorie ved IKOS, UiO; Karen Lykke Syse, førsteÂamanuensis ved Senter for utvikling og miljø, UiO; redaksjonssekretær Hannah K. Lunde, stiÂpendiat ved IKOS, UiO samt undertegnende som er førsteamanuensis i kulturhistorie ved UiO og ansvarlig redaktør for TfK de neste fire årene. â€‚â€‚â€‚ For å videreføre ambisjonen om å være Norges ledende kulturvitenskapelige tidsskrift har vi fått med oss et entusiastisk redaksjonsråd som favner både kulturvitenskap, kulturÂhistorie, etnologi og folkloristikk, kulturarvsstudier og museologi ved universiteter, museer og arkiv i Norge og Norden. Â â€‚â€‚â€‚ Dette første åpne nummeret dekker et spekter av temaer og innfallsvinkler som viser bredden i aktuell kulturforskning. Vi håper du vil betrakte det som en godteskål du kan velge mange favoritter fra! Â â€‚â€‚â€‚ I tillegg til hele seks artikler inneholder dette tidsskriftnummeret også presentasjoner av to nye doktoravhandlinger og seks bokanmeldelser.