Redaksjonelt - Kverndokk, Kyrre (Tidsskrift for kulturforskning, 2020)
Dette nummeret av Tidsskrift for kulturforsÂking er det siste som blir gitt ut av den nåværende redaksjonen. Jeg benytter anledningen til å takke for meg, og takke mine supre medredaktører Tone Hellesund, Tove Fjell, Gry Heggli og Janne Werner Olsrud. Takk også til alle artikkelforfattere, anmeldere og fagfeller som har bidratt gjennom disse fire årene. Dette nummeret er et temanummer med tittelen "Fra industri til industriarv". Jeg overlater ordet til temaredaktørene Inger Birkeland, Steffen F. Johannessen og Ellen Schrumpf og redaktørroret til Line Esborg. God lesning! Kyrre Kverndokk Redaktør