Redaksjonelt - Kverndokk, Kyrre (Tidsskrift for kulturforskning, 2019)
Dette nummeret av Tidsskrift for kulturforskning inneholder tre artikler som tilsyneÂlatende er svært forskjellige, både hva gjelder analyse og tema. Likevel er det noen klare fellestrekk ved dem. Alle tre handler om hvordan fortiden fremtrer i nåtiden gjennom praksiser knyttet til kulturminner, kulturarv og tradisjon.