Knut Ove Eliassen 2016. Foucaults begreper - Skålevåg, Svein Atle (Tidsskrift for kulturforskning, 2018)
Knut Ove Eliassens Foucaults begreper er uten tvil et viktig bidrag til den norske Foucault-litteraturen idet den byr på en versjon av Foucault som vi tidligere i liten grad har sett på norsk. Det er en bok for dem som har lest sin Foucault, men deler av den kan også være egnet for den som skulle måtte ha til hensikt å bruke Foucault.