Gudmund Harildstad (red.) 2016. Jul i gamle dager. Tekster av Kristofer Visted - Grønstad, Line Førre (Tidsskrift for kulturforskning, 2018)
Boka har raud stoffrygg og ei teikning av ein fjøsnisse som et graut av ei stor skål på framsida. Den gamaldagse stilen er oppretthaldt i det fine mønsteret på innsida av permen, og den raude snora som gjer at eg slepp å lage eseløyrer til bokmerke. Dette er ei bok som fint kan lesast i bitar eller nyttast som oppslagsverk.