Bokmeldinger - Naguib, Saphinaz-Amal; Fossgard, Eldbjørg (Tidsskrift for kulturforskning, 2016)
Jacobsen, Harald (red.). 2015. Anno Hedmark. Anno Museum skriftserie nr. 1. Trondheim: Museumsforlaget. 288 sider. Anmeldt av Saphinaz-Amal Naguib Â Jóan Pauli Joensen 2015. Bót og Biti. Matur og matarhald Ã Føroyum I-II (Mat og kost-hold på Færøyene). Tórshavn: Faroe University Press. Tils. 571 s. Sammendrag på engelsk. Anmeldt av Eldbjørg Fossgard Â