Redaksjonelt - Rogan, Bjarne (Tidsskrift for kulturforskning, 2015)
Med dette nummeret går Tidsskrift for kulturhistorie (TfK) over til en ny ut givelses -rutine. Fra og med 2015 endrer vi takten fra fire til to nummer i året. Sidetallet vil derimot bli det samme - med ca. 240 til 280 sider i året. Vi følger her den utgivel-sespolitikken som blir stadig mer vanlig blant norske vitenskapelige tidsskrifter.