Namn och identitet. Handlingar från NORNAs 46:e symposium i Tammerfors den 21.-23. oktober 2015 - Wikstrøm, Solveig (NAMN OG NEMNE, 2019)
NORNAs 46. symposium med tema "Namn och identitet" ble holdt fra 21. til 23. oktober 2015 i Tammerfors. Rapporten fra dette symposiet foreligger i en 278 sider lang trykt utgave, og er dessuten tilgjengelig via internett (https://tampub.uta.fi/handle/10024/101708). Honnør til NORNA for å gi gratis elektronisk tilgang til rapporten, som med sitt brede nedslagsfelt tenkelig vil ha interesse langt utenfor navnemiljøet. Ønsket bak å velge temaet "navn og identitet" var å åpne for et bredt spekter av onomastiske undersøkelser, noe som har blitt oppfylt gjennom de 15 publiserte innleggene.