Kåre Hoel: "Bustadnavn i Østfold. 20. Rakkestad". Utgitt av Tom Schmidt. - Berg, Ivar (NAMN OG NEMNE, 2023)
Med utgjevinga av band 20 om Rakkestad kommune er eit storverk i norsk namnegransking ført til endes. Ved eit slikt høve er det naturlig å sjå attover på prosjektet Bustadnavn i Østfold (BØ) som heilskap før eg går inn på det siste bandet. Eg har difor sett litt også på nokre av dei tidlegare utgåvene; fleire av desse har også vore melde i Namn og nemne (det første av Jarle Bondevik i NN 14, 1997).