Eivind Weye: "Fjallanøvn Ã Føroyum" - Torp, Arne (NAMN OG NEMNE, 2022)
Boka handler som tittelen sier, om fjellnavn på Færøyene. Forfatteren Eivind Weyhe er mag. art. i nordisk filologi og pensjonert lektor ved Det færøyske akademiet, Fróðskaparsetur Føroya, noe som borger for solid faglig kvalitet. Boka er altså på færøysk og er dermed ikke primært tenkt for et internasjonalt publikum, men den er samtidig såpass avansert faglig at den nok først og fremst er beregna for lesere med spesiell interesse for stedsnavn. Alle sidehenvisningene til Weyhe i denne meldinga, viser til denne boka.