Forord - Jensen, Bård Uri; Kulbrandstad, Lise Iversen; Myklebust, Randi (NOA - Norsk som andrespråk, 2023)
I dette andre nummeret av NOA i 2023 har redaksjonen igjen gleden av å presentere artikler som illustrerer bredden i feltet norsk som andrespråk, både i tematikk og i metodisk tilnærming.