En beskrivelse av andrespråkstalemål med fokusering på syntaks - McGhie, Marit Ruud (NOA - Norsk som andrespråk, 2020)
I denne artikkelen skal jeg gjøre rede for en undersøkelse av avanserte andrespråksbrukeres talemål (ASTA-undersøkelsen) som jeg foretok i 1997. [Artikkelen er innscannet og gjort søkbar med OCR. Feil kan forekomme.]