Forord - Alstad, Gunhild Tomter; Gujord, Ann-Kristin Helland; Opsahl, Toril (NOA - Norsk som andrespråk, 2019)
Eit nytt nummer av NOA - norsk som andrespråk ligg føre. Denne gongen kan lesarane sjå fram til å møte tre artiklar med stor tematisk breidd, men òg med nokre koplingspunkt.