Redaksjonelt - Kulbrandstad, Lise Iversen; Myklebust, Randi; Kjelaas, Irmelin (NOA - Norsk som andrespråk, 2024)
De to artiklene som presenteres i denne utgaven av NOA norsk som andrespråk, tilfører begge ny kunnskap om ulike varianter av tospråklig opplæring i den norske konteksten.