Forord - Kulbrandstad, Lise Iversen; Jensen, Bård Uri; Myklebust, Randi (NOA - Norsk som andrespråk, 2023)
I dette nummeret har vi gleden av å presentere artikler fra tre tematiske retninger innenfor paraplyen norsk som andrespråk: metaforforskning på tvers av språk, digital kommunikasjon på arbeidsplassen og læreres kompetanseutvikling.