Forord - Gujord, Ann-Kristin Helland; Jensen, Bård Uri; Opsahl, Toril (NOA - Norsk som andrespråk, 2020)
I dette nummeret av NOA har vi i redaksjonen gleda av å presentera tre artiklar som alle gir innsikt i tema det finst lite forsking på eller er publisert lite om, i norsk som andrespråk.