Oppfølging av voksne minoritetsspråklige etter kurs i norsk og alfabetisering - Svendsen, Bente Ailin (NOA - Norsk som andrespråk, 2020)
Denne artikkelen baserer seg på en studie gjennomført av Ann-Karin Furre ved Rosenhof voksenopplæringssenter og artikkelforfatteren (Svendsen og Furre 1998). Studien ble støttet av Voksenopplæringsavdelingen i Kirke-, utdanningsog forskningsdepartementet i perioden desember 1997 til april 1998. Hensikten med studien har vært å følge opp voksne minoritetsspråklige etter endt kurs i norsk og alfabetisering 1 . Â [Artikkelen er innscannet og gjort søkbar med OCR. Feil kan forekomme.]