Føreord frå dei nye redaktørane - Gunleifsen, Elin; Rambø, Gro-Renée; Selås, Magnhild (Norsk Lingvistisk Tidsskrift, 2021)
Ved årsskiftet overtok vi redaktøransvaret for Norsk Lingvistisk Tidsskrift, etter oppnemning av Det Norske Videnskabs-Akademi. Vi er takksame for tilliten vi har fått, og vi gler oss til å vere med på å løfte fram eit mangfald av faglege emne innanfor norsk lingvistikk. Vi ynskjer velkommen artiklar som omhandlar tematikk innanfor alle dei språkvitskaplege disiplinane. I dette arbeidet vil vi ha nytte og glede av samarbeid med det nye redaksjonsrådet.